Turvallisin tapa järjestää taloyhtiön yhtiökokous.

info Saimme hyvää palautetta asiakkailtamme ja haluamme kiittää teitä! Talokeskus seuraa muuttunutta koronatilannetta ja palaa takaisin asiaan alkuvuodesta 2021.

Kokoukset verkossa ja turvallisissa tiloissamme

Ylläpidä hyvää taloyhtiön hallintokulttuuria ja pidä huolta asukkaiden viihtyvyydestä sekä omaisuuden arvosta avullamme nyt ja tulevaisuudessa.

Autamme alusta loppuun yhtiökokousten ja hallitusten kokouksien järjestämisessä ilman että kokouksen koolle kutsujan tarvitsee opetella tai hallinnoida digitaalisia ympäristöjä. Verkkokokouksen alustana käytämme kumppanimme Viilun palveluita.

Varmistamme laillisuuden ja sujuvuuden

Yhtiökokousta ei voi järjestää kokonaan etänä, vaan kokoukselle on osoitettava myös fyysinen paikka. Varmistamme laillisuuden ja tasavertaisuuden mahdollisuudella osallistua kokoukseen verkon lisäksi toimitiloissamme. Tilat ovat turvallisesti käytettävissä myös korona-aikana. Puheenjohtajapalvelun avulla saat käyttöösi taloyhtiösi asioihin perehtyneen juristin johtamaan kokousta. Näin varmistetaan kokouksen sujuvuus ja pystytään ratkomaan esimerkiksi riitatilanteita asiantuntevasti.

”Tulevaisuudessa jokaisen osakkaan on hyvä valmistautua siihen, että yhä useampi asia taloyhtiössä tehdään digitaalisesti.”

Jonatan Rimon, toimitusjohtaja, Talokeskus Oy

Kuinka tästä eteenpäin?

  1. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla ja kartoitetaan yhdessä tilanne sekä sopiva ajankohta yhtiökokoukselle.
  2. Perustamme taloyhtiölle oman etäkokoustilan Viilu-palveluun, josta löytyy kaikki tarvittavat dokumentit ja jopa suljettu lippuäänestys­mahdollisuus.
  3. Laadimme yksityiskohtaiset ohjeet osakkaille kokoukseen osallistumisesta ja äänestämisessä kokouskutsun yhteyteen.
  4. Fyysinen paikka: Voimme myös varata käyttöösi turvalliset ja yksilöidyt kokoustilamme Mannerheimintiellä Helsingissä. Tilojen käyttö on suunniteltu niin, ettei niiden käyttö edellytä lähikontakteja. Tilat puhdistetaan huolellisesti ammattilaisten toimesta ennen jokaista kokousta.
  5. Tarvittaessa järjestämme puheenjohtajapalvelun, joissa taloyhtiöasioihin perehtynyt lakiasiantuntija johtaa kokousta.
  6. Huolehdimme etä- ja lähikokoukseen osallistuvien yhdistämisestä, ja toimimme koko kokouksen ajan teknisenä tukena.
  7. Tarvittaessa tuemme ja konsultoimme poikkeusajan rakennus- ja korjaushankkeiden päätöksissä sekä niiden läpiviennissä.